boatyard 1

 

Der findes hundrevis af små og store boatyards som udlejer narrowboats.

Der er store kæder med mange baser og flere hundrede både. Der er mellemstore udlejere med en enkelt base og en halv snes både. Der er skibsbyggere eller små værfter som har en sideforretniong med at udlejhe et mindre antal både. Der er familier, som udlejer familiens narrowboat i de perioder de ikke selvb benytter den o.s.v.

Det kan være svært at få et overblik, men her har vi samlet udlejerne i nogle grupper:

 1. Man kan vælge den "nemme løsning" og gå til et dansk rejsebureau få dem til at organisere alt det praktiske herunder kontakten til en britisk udlejer. Vi har samlet en stribe rejsebureauer, som vi ved har kanalbådsferie i deres udvalg, men der er sikkert flere.
  Danske rejsebureauer

 2. Man kan gå direkte til et britisk bureau som formidler kontkten. Også her har vi fundet et udvalg, menb der kan sagtens være flere.
  Britiske bureauer

 3. Man kan gå til en af de store britiske kæder med egne både og bestiulle direkte fra dem. Vi har håndplukket de udlejere, som har flest baser og flest både at vælge imellem.
  De store udlejere

 4. Endelig kan man kaste sig ud i at undersøge hele markedet direkte hos de enkelte små og store udlejere i Storbritanien. Vi har en liste med omkring 150 navne, som opdateres hvert år. Der er link direkte til udlejerne shjemmesider. God fornøjelse.
  Alle udlejere